Cele 11 creme ideale pentru calmarea durerii din 2024, conform specialiștilor în monitorizarea disconfortului

Am întrebat specialiștii în managementul disconfortului cu privire la cele mai eficiente creme topice pentru atenuarea disconfortului, ce să căutați, ce să evitați și care sunt cele mai eficiente de pe piață în prezent.

Discomforturile și încordările din masa musculară vă pot împiedica îndeplinirea sarcinilor zilnice și pot afecta substanțial rutina dvs. de antrenament. Din fericire, există o opțiune cu acțiune rapidă pentru ameliorarea durerii în masa musculară: anestezicele topice. Anestezicele topice, și mai frecvent cunoscute sub numele de creme pentru ameliorarea durerii, pot ameliora rapid durerea — chiar dacă temporar — și vă pot readuce pe picioare și vă pot bucura din nou de viață. Aceste analgezice eficiente sunt grozave atât pentru ameliorarea durerii acute, cât și pentru cele persistente și funcționează prin absorbția promptă în piele, unde este prezentă durerea, pentru a ameliora rapid masa musculară dureroasă și stres. Cele mai eficiente creme de calmare a durerii pot fi găsite în diferite uniformități– loțiuni, geluri, roll-on-uri și scrub– și funcționează în diferite metode, cum ar fi dezvoltarea unei senzații de răcorire amorțitoare sau o senzație de încălzire reconfortantă sau doar furnizarea de activ antiinflamator. ingrediente direct acolo unde este necesar, fără experiențe de aer condiționat sau încălzire.Urmați linkul Motion Energy Gel Pe site-ul nostru

Eficacitatea acestor lotiuni poate varia foarte mult in functie de rezistenta chimica, zona si tipul de disconfort. Pentru a înțelege mult mai bine ce să încercăm să găsim în cele mai apreciate creme pentru ameliorarea disconfortului, am solicitat sfatul unui grup de experți în administrarea disconfortului pentru a afla ce ingrediente active vitale să căutați, dacă cremele de răcire sau încălzire sunt mult mai bune și dacă au existat orice tip de componente, articole sau mărci de prevenit. Am luat feedback-ul profesioniștilor și am analizat mai mult de 30 de analgezice topice și am clasat fiecare articol în funcție de preț, componente energetice, experiențele senzației de răcire sau încălzire, valoarea generală, satisfacția consumatorilor, credibilitatea mărcii și confortul utilizării.

După analize riguroase, am identificat de fapt 11 dintre cele mai bune creme pentru ameliorarea durerii de pe piață astăzi. Dar înainte de a începe, intenționăm să explicăm că acestea sunt soluții momentane ale disconfortului și disconfortului și nu abordează originea durerii persistente sau a durerii extreme. Dacă disconfortul dvs. persistă, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru sfaturi privind gestionarea resursei.

Iată cele mai bune loțiuni pentru ameliorarea durerii din 2024 conform experților în monitorizarea disconfortului

Gel de atenuare a disconfortului Biofreeze Specialist Stamina

Cea mai bună loțiune generală pentru atenuarea disconfortului

Cost: 12,54 USD pentru 4 oz.|Ingrediente cheie: 5% mentol|Răcire, încălzire, neutru: aer condiționat|Miros: mentol care se estompează rapid într-un parfum neutru

Gelul profesional pentru ameliorarea durerii Biofreeze este cea mai bună cremă generală pentru atenuarea durerii în țesutul muscular, ca urmare a formulei sale cu acțiune rapidă și de lungă durată. Mentolul și camforul său răcoritor oferă o ușurare instantanee prin împiedicarea semnalelor de durere ale organismului, făcându-l o opțiune ideală pentru reducerea rapidă a durerii și disconfortului muscular.

Un atribut bonus al Biofreeze este includerea de aloe și vitamina E, care ajută la catifelarea pielii. Consumatorii apreciază eficiența gelului, simplitatea utilizării și senzația de încălzire. După cum a remarcat un client, „[Este] simplu de utilizat și funcționează rapid. Funcționează absolut excelent pentru reducerea durerilor de spate.” Încă un recenzent l-a recomandat pentru dureri de articulații și mușchi, aplaudându-i mirosul minim, plăcut și rezultatele durabile.

Tiger Balm Ultra Strength Pain Reasing Unguent

Cremă ideală pentru ameliorarea disconfortului

Preț: 6,88 USD|Ingrediente secrete: 11% camfor, mentol|Aer condiționat, încălzire, neutru: răcire|Aroma: puternică, aromă deosebită de camfor și mentol

Tiger Balm Ultra Strength Discomfort Soothing Unguent este o alegere remarcabilă pentru cea mai bună cremă pentru ameliorarea disconfortului muscular, accesibilă pentru buget, datorită faptului că un procent merge mult, iar la sub 7 USD un recipient, aceasta este o frecare puternică și de durată. asta nu va costa o avere. Oferind un rezultat instantaneu de răcire și susținerea senzației de încălzire, componentele active ale Balsamului de Tigru, camfor și mentol, funcționează ca contra-iritante, distragându-vă în mod eficient atenția de la disconfort și oferind o ușurare rapidă.

O caracteristică semnificativă a Tiger Balm este rezultatul durabil. „La 11%, acești contra-iritanți generează o iritare reconfortantă a suprafeței de aplicare, care este suficient de solidă pentru a întrerupe semnalele de disconfort de la inflamația articulațiilor, ceea ce vă permite să vă finalizați activitățile de zi cu zi cu mai puțin disconfort”, afirmă Matthew Cavanaugh, specialist în chiropraxie. la Clinica Chiropractică Cavanaugh. Cu toate acestea, aroma sa puternică și potențialul de a păta hainele pot fi un dezavantaj pentru unii.

Clienții apreciază ameliorarea durerii, performanța și valoarea. Ei menționează că reduce durerile de țesut muscular și funcționează remarcabil de bine. O recenzie a unui client a aplaudat ameliorarea rapidă, „În 20 de minute, am uitat că disconfortul a existat în primul rând”. Un alt client a fost mulțumit de mărimea costului, susținând: „Puțin merge un drum lung. Am achiziționat 2 pentru că nu mă puteam gândi la cost.”

DoTerra Deep Blue Rub

Cremă ideală de răcire pentru ameliorarea disconfortului

Cheltuială: 28,49 USD pentru 4 oz.|Ingrediente active truc: iarnă, camfor, mentă, tanace albastru, matricaria (mușețel german), uleiuri necesare helichrysum, ylang și osmanthus.|Aer condiționat, încălzire, neutru: aer condiționat inițial , apoi încălzire|Parfum: Parfum solid, rămas

Deep Blue Rub de la DoTerra este alegerea noastră pentru cea mai bună cremă de răcire pentru ameliorarea disconfortului la nivelul țesutului muscular, deoarece amestecul său unic de uleiuri vitale oferă o experiență naturală de aer condiționat și încălzire pentru o atenuare rapidă și liniștitoare. Senzația de dublă acțiune este deosebit de eficientă pentru calmarea țesuturilor musculare și articulațiilor dureroase, utilizând știința contra-iritației pentru a distrage atenția semnalelor de disconfort.

Atributul atrăgător al Deep Blue Rub este combinația sa de esențe naturale de plante și diverse alte ingrediente active eficiente. De exemplu, uleiul de iarnă include un compus comparabil cu analgezicele, denumit în plus acid acetilsalicilic. Punerea uleiului de iarnă pe piele peste zonele dureroase poate ajuta la reducerea senzației. În plus, camforul este absorbit cu ușurință chiar în piele și stimulează terminațiile nervoase sensibile la răcire, ceea ce creează o experiență de răcire, ameliorând durerea. Aceste substanțe biologice oferă o senzație liniștitoare zonelor cu probleme vizate, trimițând alinare acolo unde este cel mai necesar.

Clienții i-au apreciat aspectul, eficiența, calitatea superioară și atenuarea durerii. Aceștia menționează impactul său de simțire de bine, că permite activitatea cu un disconfort marginal și că funcționează bine pentru o perioadă destul de lungă. Cu toate acestea, punctele de vedere sunt amestecate cu privire la miros și valoare.

Cele 11 creme ideale pentru calmarea durerii din 2024, conform specialiștilor în monitorizarea disconfortului

Rud A535 Cremă de încălzire cu rezistență maximă

Cremă ideală pentru ameliorarea disconfortului, extra-rezistentă

Preț: 9,48 USD pentru un tub de 3,5 oz|Ingrediente active cheie: salicilat de metil, mentol, camfor, ulei de eucalipt|Aer condiționat, încălzire, neutru: încălzire|Miros: ușoară, care nu atenuează aroma de mentol

Massage A535 Crema caldă pentru țesuturi musculare și articulații se află în fruntea listei noastre de verificare ca cea mai eficientă cremă extra-rezistentă pentru atenuarea disconfortului din masa musculară, ca urmare a formulei sale cu acțiune rapidă și cu penetrare profundă. Ingredientele sale active, salicilat de metil, camfor, ulei de eucalipt și mentol, oferă o ușurare imediată la intrarea în contact pentru a reduce rapid durerea și disconfortul muscular.

Ceea ce atrage atenția despre Rub A535 este că formula sa constă din 100% și mai multe componente pentru ameliorarea durerii decât loțiunile obișnuite de rezistență, ceea ce o face o opțiune puternică pentru cei cu dureri musculare și articulare grave.

În ciuda rezistenței sale, crema are un miros ușor și nu este copleșitoare, ceea ce o face o selecție minunată pentru utilizarea de zi cu zi. Cu toate acestea, merită să rețineți că loțiunea s-ar putea simți puțin lipicioasă după aplicare, iar unele persoane pot simți cu adevărat că senzația de încălzire este la fel de extremă.

Loțiune Icy Hot PRO pentru ameliorarea disconfortului

Cea mai bună cremă pentru ameliorarea disconfortului, fără dezordine

Cost: 15 USD|Componente truc: 16% mentol, 11% camfor|Aer condiționat, încălzire, neutru: aer condiționat|Miros: mentă

Dacă preferați o loțiune pentru ameliorarea disconfortului cu putere maximă, dar nu vă bucurați de depozitul lăsat de obicei în urmă, luați în considerare Loțiunea Pro Icy Hot. Cu 16% mentol și 11% camfor, această formulă se laudă printre cele mai importante ingrediente energetice disponibile fără prescripție medicală.

Aplicatorul de masaj fără dezordine este echipat cu 54 de noduri specifice pentru a oferi o senzație de răcire exact acolo unde aveți nevoie, fără să vă puneți niciun produs pe mâini. De asemenea, mai bine, loțiunea se absoarbe rapid și nu este grasă.

Un aspect negativ este parfumul; Datorită concentrației mari de mentol, nasul și ochii tăi pot experimenta iritabilitate atunci când se aplică pe zone mai mari. Pentru a preveni acest lucru, utilizați-l într-un loc bine ventilat, departe de micuți și animale de companie.